BRODEERAUS

BRODEERAUS

BRODEERAUS

Saatavilla on laaja valikoima laadukkaita t-paitoja, huppareita, college-asuja, pikeitä, ulkoiluvaatteita, työvaatteita ja erilaisia asusteita, kuten lippiksiä, pipoja, käsineitä sekä paljon erilaisia reppuja ja kasseja. 

Brodeeraus on erittäin kestävä merkintämenetelmä. Hinta määräytyy kiinteästä kuvan tai tekstin digitointimaksusta (brodeerausohjelman luominen), tikkimäärästä eli kuvan koko vaikuttaa hintaan sekä brodeerattavien tuotteiden kappalemäärästä. Minimi koko tekstin korkeudessa on 5 mm.
Brodeeraus soveltuu kaikille tekstiileille ja tekstiilimateriaaleille sekä myös reppuihin ja kasseihin. Kauttamme saat myös mm. kylpypyyhkeet ja kylpytakit brodeerattuna.

Tajima-brodeerauskoneillamme voidaan brodeerata kuva, jossa on jopa 15 eri lankaväriä. Meillä on kaksi 6-päistä brodeerauskonetta, yksi 4-päinen ja yksi 1-päinen brodeerauskone, joten kapasiteettiä löytyy myös isompiin määriin.

Pyydä tarjous info@decotikki.fi
Tulossa sivuillemme myös valmiskuvamallisto, josta voit valita valmiin brodeerauskuvan ja tekstin tuotteeseesi..

thumbnail_IMG_20180605_154400xx

Valikoimiimme kuuluvat myös kangasmerkit.

Merkit brodeerataan yleensä twill-pohjakankaalle, joka hyvin kulutusta ja pesun kestävää. Merkkejä tehdään myös erilaisille huopakankaille, heijastinkankaille, nahalle ja keinonahalle. Brodeerauslankana normaalin viskoosilangan lisäksi voi käyttää esimerkiksi hopea- ja kultalankaa.

Toimitamme myös pieniä määriä!


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by